lauantai 17. toukokuuta 2014

Lauantaina saa vähän löysäillä ;)

Heipsan ihmiset!
Tänään aamulla lähdin vähän pyöräilemään. Kävin heittämässä fillarin himaan ja lähdin kävelemään kaupungille. Ihana sää! ♥
Kävimme kaupoilla ja kahvilla. Ostin kahvilasta mangosmoothien! Maistui... terveelliseltä :D Myönnän, että kermavaahtokaakao houkutteli ja minttukuppikakut myös, mutta päädyin silti siihen! Vaikka olen luvannut lauantain herkkupäiväksi, en silti viitsinyt ottaa övereitä.

Sitten menimme mummille syömään ja herkuksi söin vain marjarahkaa. Jeeejeee! Ei tullut sen enempää herkuteltua, vaikka yleensä mummilla otan kaksin käsin pöydästä :I

Nyt ostimme kotiin erilaisia suklaita ja sallin itseni vähän maistella niitä! Koitan silti pysyä enimmäkseen siinä tummassa suklaassa!

Siinä oli pieni pala mun päivän syömisistä! Huomenna olis tarkoitus aamulla lähteä kirpparille kiertelemään :) 

Enään n. kaksi viikkoa kevätjuhliin.. Kyllä jännittää saanko kevennyttyä yhtään sen vertaa, että mekko menisi sulavasti kiinni... Se nähdään sitten!

♥♥ 


4 kommenttia:

  1. Smoothiet on kyllä hyvä, poistaa sitä makeanhimoa tehokkaasti! :) Tsemppiä herkkujen kanssa, muista olla olematta liian ankara itsellesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä juuri mutustelen suklaata... Hupsista!
      Eli en ole todellakaan liian ankara! Olen luvannut viikonloput itselleni "vapaiksi" ;)

      Poista
  2. Mulla on haaste blogissani: http://valaastamerenneidoksi.blogspot.fi/2014/05/haaste.html Ei ole pakko tehdä, jos et halua. Tsemppiä sulle! :)
    - Norma Noe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käynpä vilkaisemassa (luenkin jo sun blogia ;))!

      Poista