sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

viikonlopun terveysherkut

Tuli sitten kokeiltua banaanilettuja kera banaanijäätelön, mustikkapiirakkaa sekä avokado-kasvispiirakkaa. Banaaniletut maistuivat.. No banaanilta. Ei pahaa ollut todellakaan ja aion tehdä uudestaan.
Mustikkapiirakka sen sijaan oli pahaa. Kookosöljyyn tuhlasin maltaita, että saan tehtyä tätä "herkkua". No tosissaan tossa maistui pelkästään kookosöljy, maitorahka sekä kirpeät mustikat. Herkkua? NOOT. Ensi kerralla mietin, miten korvaan ton maitorahkahösselin ja kookoksen, sillä ai että tekeekin mieli tehdä jokupäivä ihka oikeaa mustikkapiirakkaa. No siihen mulla ei oo nyt tilaisuutta.
 
Tämä kasvispiirakka avokadopohjalla oli taas IHANAAA ♥
Tulin siihen tulokseen, että helpompi on tehdä suolaista terveellisyyttä kuin taas makeaa. :D Noh, mun ekoja kokeiluja, enköhän joskus saa jotain tosi feikkimakeaa mikä maistuu oikeasti kuin makea.
 
Tämä viikonloppu (la-su) pidin aika kalorivapaana. Ei, en syönyt herkkuja, mutta koska noita ruokakokeiluja tuli, niin oli vaikea merkitä "terveellistä mustikkapiirakkaa". Eipä siitä parin palan maitorahkahösselistä varmaankaan paljoa tullut. No kuitenkin, päätin sitten etten stressaa kaloreista tänä vklp, kunhan terveellisyys kuitenkin pysyy. :)
 
XOXO
Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti