lauantai 14. maaliskuuta 2015

herkuttelua

Nam nam nam... Eilen tuli testattua uusinta reseptilöydöstäni: mustikka-kaurakeksejä! Googlettakaas ihmeessä tuo, niin löydätte jotain aivan ihanaa!
 
Olin vähän skeptinen, koska kun tein mustikkapiirakkaa siinä se kookos maistui ällöttävästi lävitse, eikä piirakkaa voinut herkuksi edes kutsua.
 
Näihin kekseihin kun tuli vain kookosöljyä, kananmunaa, hunajaa, kaurahiutaleita, ripaus vaniljasokeria ja steviaa. Sekä leivinjauhetta ja kanelia.
Eli ei sen kummempaa! Ja lopputulos... AH! Kookosöljy ei tunkenut siitä läpi vaan antoi sopivan makeuden. Kekseissä korostui tärkein, eli mustikat ja kaura.
 
Lämpiminä oli ehdottomasti parhaimmat, toisin kuin kylminä alkoi jo se kookos taas tupata läpi. Eli syökää ne heti uuninlämpösinä, silloin ne on parhaita.
Jos mun sisaruksilta kysytään niin nämä keksit eivät vaikuttaneet heitä. Toki he kai olettivat sokerimunarasvaseosta, eli en kyllä ihmettele :D
 
Tänään söin lounaani subwayssa perinteisellä kananrinta-leivällä. Nams!
Siellä ei ole tullutkaan viime aikoina juurikaan käytyä, mikä on hyvä juttu, muta kyllä pakko myöntää, että Super hyvää oli.
 
Treenisaldokin on tällä hetkellä 4 krt tältä viikolta ja oon ite tyytyväinen. Nyt ei tarvitse kiirehtiä tänä  viikonloppuna salille korvaamaan vähäistä treenisaldoa, kun pääsin niin reippaasti käymään.
 
Nyt tekemään kouluhommia. Pitäkää kiva ja terveellinen viikonloppu ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti