tiistai 24. maaliskuuta 2015

flunssa ja muuta mukavaa

Tänään oli tarkoituksena mennä salille, mutta salitreeni vaihtui koti-iltaan. Ärsyttävää, mutta jos nenä vuotaa niin, että joka viides minuutti oon jo ihan tukossa, niin ei tässä voi minnekään salille lähteä niistämään nokkaansa. Ainakin itse olisin hyvin ärsyyntynyt, jos joku käyttäisi samoja laitteita kuin minä ja olisi ihan flunssan kourissa.
 
Eikä kipeänä saa treenata, näinhän se on. Harmi vaan, ettei olo ole sellainen, että pitäisi koulu skipata. Vaikkakin tänään ajattelin lähteä kotiin, mutta onneksi oli suht-lyhyt ja nopea päivä.
Huomenna olisi taas 8-16 sekä tehomuokkaus - pakkopakko päästä. Nyt vaan vitamiineja ja lepoa ja toivotaan, että huomenna taas uudella energialla.
 
Syömisien kanssa on mennyt hyvin. Aika peruskauraa, jos näin voi sanoa. Tänään tosin söin kaksi ruisleipää, eli yhden ylimääräisen. Mutta tosin lounaalla ei ollut hiilareita, eli no panic no panic.
 
Yritän olla stressaamatta, vaikka vieläkin päässä pyörii unelmien kesäkroppa ja alkaa kohta aika käymään vähiin. Kesään enää niin vähän aikaa.
 
Mä koitan palata taas motivoivilla postauksilla, mutta nyt pakko mennä lepäämään.
See ya.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti