keskiviikko 13. toukokuuta 2015

kipeenä

Hahaa, ehkä vähän ärsyttää kun kahdessa viime postauksessa on selitellyt mitä tulee tapahtumaan ja näin kaikki suunnitelmat menevät taas uusiksi. Olisin niin halunnut lähteä sukuloimaan, mutta pari mutkaa tuli matkaan ja sinne ei sitten päässytkään.
Mulle sitten puhkesi toissailtana se ihme flunssa. Eilisen kyllä pärjäsin kurkkupastillien avulla, ja onneksi kurkkukipu on enää tosi minimaalinen verrattuna eiliseen aamuun. Nyt tosin nenä on tukossa ja olo heikko. Aamupalapöydässä meinasi lentää yrjöt keskelle pöytää. Mua harvoin oksettaa, mutta nyt oksetti ihan kunnolla. Menin sitten lepäämään ja se onneksi meni ohi.
 
En osaa ikinä sanoa itseäni kipeäksi, ellei kuumetta ole. Toki en ole mitannut, mutta olo on muuten ihan hyvä ja oon aina asenteella "ei pieni nuha haittaa". Toki nyt kun ulkomaanmatka lähestyy, ei tässä voi hirveästi itseään uhrata, eli pakko levätä. Tänään on siis treenivapaa, ugh. Ajattelin, että olisi ollut eilen illalla ollut kiva mennä tehomuokkaukseen, mutta kroppa sanoi toista. Tänäänkään on varmasti turha lähteä rehkimään, muuten olo on ihan nollassa.
 
Seuraavat treenit olisi siis tarkoitus vetää Perjantaina, mutta sekin menee ihan oman kunnon mukaan. Luultavasti mun äitikin saattaa pistää mut treenikiellolle, sen verta äskenkin selitti sitä, etten saa sairastua ennen matkaa. Itsekin olen sitä mieltä, että pitää parantua 100% ennen treenaamista. Samaan aikaan olen hyvin kärsimätön ihminen ja lähden salille jos alkaa v'tuttaa toden teolla. Eihän kukaan jaksa kotona ikuisesti maleksia!
 
Nojoo, ihan inhimillistä elämäähän tämä on. Suunnitelmat peruuntuu ja ehkä se olikin ihan hyvä. Kai se on nyt vaan oltava iloinen, että mun kipeys tällä hetkellä on hyvin pienen pientä flunssaa, eikä mitään jäätäviä pääkipuja tai oksennustauteja 'koputan puuta' hehe.
 
Ensi viikko on tosissaan vika viikko, ennen kiireisen kesän alkamista. Kreikka -> ripari -> kesätyöt -> perheen kanssa mökille.... Ja omat synttäritkin siellä jossain välissä. Heinäkuun lopussa saan varmasti hengähtää hetken ja vielä Elokuun alussa olisi lastenhoitokeikkoja. Eli siinä ensimmäinen kesä ikinä, kun tuntuu, että kalenteri on jo ihan buukattu täyteen.
 
Kreikan ja rippikoulun välissä on 2 päivää. Ja suunitelmissa on se, että vedän ne kaksi päivää koti-sali-koti väliä ja samalla vaihdan matkalaukun tavarat toisiin. Ja sitten se ois taas menoks. Ai että kun tuntuu samalla hyvältä ja samalta vähän stressaavalta koko ajatus. Saa nähdä miten hyvin tää kroppa pysyy kunnossa ton kahden viikon puristuksen jälkeen. Varmasti Kreikan herkut ja riparin hyvät ruoat vie mennessään...
 
Nyt kuitenkin keskityn parantumiseen. Hyvää Helatorstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti