sunnuntai 17. toukokuuta 2015

....alamäkeeeeen

Eihän ihminen sille mitään voi, jos on kipeänä! Mä olen kuitenkin aika vähän jaksanut vain maata kotona ja yrittää kitkeä flunssaa pois. Nyt onneksi olo vaikuttaa paremmalta, ja huomenna alkaisi sitten vikan viikon puristus.
 
Eli treenisaldo tällä viikolla on vaivaton yksi salikerta, joka meni penkin alle täydellisesti. Melkein mitään en jaksanut tehdä. Taisi tää tuleva flunssa vaikuttaa siihen.
Ruoat on mennyt niin-ja-näin. Mitään herkkuja en ole syönyt. Olin tässä viikonloppuna ukilla ja ukki teki pinaattilettuja. Enempää kyselemättä haukkasin pari ja vasta sen jälkeen kuuntelin, että letuthan sisälsivät sokeria ja muita epäterveellisiä ainesosia! Kuinka paljon, en sitä kysellyt. No joo, eihän se mikään hirveä erehdys ollut, mutta silti jäi vähän harmittamaan.
 
Ensi viikon treenitavoitteet:
Maanantaina - Spinning  45min
Tiistaina - Salille alkulämppäämään ja sitten kehonhuolto tunti 45min
Keskiviikko - MFC palloharjoittelu 45min & Tehomuokkaus 55min
Torstai - Koululiikunta uinti n. tunti & Jooga 45min
Perjantai - Spinning 45min
Lauantai - ?
Sunnuntai - LÄHTÖ KREETALLEEEEE!
 
Woop woop, huomaatteko kuinka innostus nousee loppua kohden ? ;)
Okei, eli siis näin tiheä treenitahti olisi ensi viikolla. Lauantai riippuu ihan kiireydestä, sillä pitäähän mun joskus siihen pakkaamiseen yms. valmistautua. Ja jos oon arkiviikon jälkeen ihan rättiväsynyt, ei mun oo pakko lauantaina salille juosta. Se jää ihan fiiliksen mukaan!
 
Syömiset pitäisi olla aika tiukkana. Eli 5krt päivässä syömistä.
Aamiainen - puuro + mehukeitto, kananmuna
Lounas - kouluruoka (fiksun lautasmallin mukaan)
Välipala - rahka, munakas tms.
Päivällinen - kodin mukaan, fiksusti
Iltapala - rahka & hedelmä, ruisleipä & vihreä tee
 
Väli, sekä iltapalassa on aina valinnan varaa. Koitan kuitenkin pitää fiksun mallisesti jokaisen ruokailun. Tarkoitus olisi pistää turvotukset alas ja masu niin suoraksi kuin enää saadaan, että oltais bikinikunnossa. Torstaina toki koulu-uinnissa pääsen ekat bikinitestailut tekemään. Kaiken kukkuraksi meillä on uintia poikien kera! "jee.."
 
Vaikka tää viikko on flunssan ja pienen loman takia mennyt alamäkeen, niin tästä lähdetään vain vikaa viikkoa rakentamaan ylöspäin. :)
ADIOS!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti