keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

karkkihammasta kolottaa... tai oikeastaan patukkahammasta

Otsikko... Hahaa! Älkää pistäkö mua keksimään niitä, sillä ne on just tota luokkaa!! En vaan osannut järkevästi muotoilla lauseeseen mikä hammas nyt kolottaa.
Tosiaan mun tekee älyttömästi mieli tällä hetkellä viimeksi kehumaani valkosuklaa-keksi so-lo-carb leaderin patukkaa! Koska olen ollut ikuisuuden herkuttomalla - niin toi tuntuu jo ihan suklaapatukalta. Sen takia saatan eksyttää se herkun puolelle.
 
No periaatteessa se on hyvä, koska protskupatukat ei oo mitään ateriankorvikkeita eikä myöskään välipalan välipalaa. Patukka on loistava kiireessä, välipalana ennen/jälkeen treenin tms. mutta ei rahkan lisänä tai ruoan päälle. Ei sekään syntiä ole, mutta proteiinien määrä on jo taattua sillä maitorahkalla ;)
 
Sen takia puren hammasta ja mietin, että menenkö tänään treenien jälkeen ostamaan sen himoitsemani patukan vai säästänkö esim. huomiseen töiden jälkeen kun tarvitsen välipalaa. Ehkä pitää valita jälkimmäinen. :D
 
Protskupatukoista taas eteenpäin. 2 päivää oltu töissä ja voin sanoa, että ne ketä ei ole kaupassa ollut (hyllyttäjänä) niin se on älyttömän rankkaa! Konttaa-kyykkää-kävele-nosta.... Kyllähän se alkaa 6 tunnin jälkeen jaloissa tuntumaan! Eilen olin töiden & salin jälkeen niin väsynyt, että nukahdin kun piti alkaa katsomaan salkkareita.
 
Tänään sitten olisi 18-19 tehomuokkausta, mutta nyt oon ihan hyvillä mielin menossa. Huomenna meen synttäriavuksi yhden 4-veen juhliin, joten ilta menee sitten siinä. Eli sen takia kivaa mennä treenaamaan, kun huomenna taas lepopäivä. No ei vaan, kyllä treenitkin on ihan kivoja. Sitten kun ne on tehnyt :D let's be honest.
 
Nyt lähden valmistautumaan ja sitten pyörällä kohti salia. Nähdäääään.
♥♥
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti