torstai 23. huhtikuuta 2015

i really really really like you


 
Tiedättekö sen yhden. Sen henkilön, joka voi satuttaa teitä kuinka, mutta kaikesta huolimatta katsotte teot läpi sormien ja palaatte takaisin samaan oravanpyörään.
Kaikista pahinta on se, että tavallaan toivotkin joutuvasi oravanpyörään. Kaipaat toista niin, että sinua ei tällä hetkellä kiinnosta tulevaisuus vaan nykyhetki.
Et pysty etsimään toista tai avartamaan katsettasi, vaan se pysyy vain siinä yhdessä. Siinä, kuka sai sut tajuamaan mitä ne tunteet oikeasti on. Miten voisit kokea sen jonkun toisen kanssa?
 
Olisit valmis uhraamaan kaiken ja tekemään töitä saadaksesi toimivan elämän teille kahdelle, mutta tiedät ettei se toinen olisi. Eikö siinä vaiheessa jo hälytyskellot soi ja sano, että luovuta. Mutta jos oot jo luovuttanut? Sitten se tulee taas ja saa sun mielen muuttumaan. Näin siinä käy joka kerta. Joka kerta.
 
Tunteitaan ei voi muuttaa. Voit korkeintaan säädellä niitä ja esittää asioiden olevan toisin. Pidemmän päälle se käy raskaaksi. Kun jokin asia käy raskaaksi, se vaikuttaa kaikkeen muuhun.
 
:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti