lauantai 23. tammikuuta 2016

Pieniä repsahduksia

Hellurei. Otsikko ei lupaa hirveän hyvää... Olen siis tehnyt pieniä repsahduksia.
 
Torstaina sorruin ostamaan parrotseja. Vaikka tiedän, että ei saisi antaa kuivattujen hedelmien hämätä, sillä nehän ovat kaikki kuorrutettu ties millä sokerilla... Kuitenkin tuli sellainen pussillinen niitä syötyä.
Eilen sorruin ottamaan tummaa suklaata. 47%, eli ei terveellinen vaihtoehto sekään. Otin jokusen konvehtia pöydästä ja vasta jälkikäteen ajattelen, että oi miksi oi miksi....
 
Tarkoitus olisi nyt viikonlopusta huolimatta päästä pois noista pienistä virheistä, koska kohta kun annan itseni löysätä otetta niin ollaan sitten nii pohjalla, ettei sieltä ylös päästä. Ainakaan helpolla.
 
No, en ole itselleni vihainen. Tämän päivän treenien jälkeen olen 4krt käynyt treenaamassa ja se on paljon tälläiselle suolistovammaiselle, jolla on pitkin viikkoa taas ollut oireilua. Ehkä kroppa kaipasikin sokeria enemmän. No jätetään ne repsahdukset kuitenkin taakseni.
 
Ehkä tänään koitan leipoa jotain terveellistä? Kuitenkin lauantai ja jotain olisi pakko saada...
 
Gluteeniton on sujunut hyvin, mutta harmikseni en ole huomannut olossani tai muussa oikeastaan vaihtelua. Maidottomasta olen lukenut, mutta gluteeniton & maidoton ei kyllä onnistuisi, sillä koulussa voisin sitten syödä öö.. en mitään. Koitan kuitenkin hetken rullailla näillä ja katsoa tilannetta, että pysynkö gluteenittomassa, kokeilenko molempia vai vaihdanko maidottomaan. En kuitenkaan syö mitenkään paljon muutenkaan vehnää, mutta koulu on se suurin ongelma.
 
Nyt tosissaan lähden treeneihin, ja viikon treenisaldo on näyttänyt tältä:
Maanantai - sali
Tiistai - Power 60min
Keskiviikko - Cardio Step & Strenght 60min
Torstai - Jooga Fire & Soul 45min
Perjantai - lepo
Lauantai - 21min workout tätä odotan innolla..
Sunnuntai - luultavasti lepo
 
Koitan nyt jatkossakin pitää treenimäärät siinä 3-4 kerrassa. 4 kertaa on jo aika paljon mulle ja kropassakin huomaa jo väsymyksen. Varsinkin Tiistain ja Keskiviikon treenit oli aika.
 
Nonniii selitykset sikseen.. Lähden metsästämään terveellisiä leipomuksia ja sitten treeneihin. Eilen oli todella huono olo henkisesti, joten nyt koitan vaan kääntää suunnan ylöspäin. Hyvää viikonloppua ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti