maanantai 14. heinäkuuta 2014

Maanantain tunnelmia

Heissan.

Tää päivä on sujunut ihan hyvin. No ois voinu paremminkin. (eihän tää ole edes ohi :D)
Söin aamupalaks puuroa, mutta kun mehukeitto oli loppu, piti turvautua maitoon ja sokeriin. Blääh, miinusta siitä. Ja aamukaakao oli pakko juoda... 

Lounaaksi sitten söin ceasar-salaatin. Ostin pikkuveljelle hampurilaisen ja itselleni tuon salaatin. Noh, vähän kadehditutti kun piti laittaa lounas pikkuveljelle. Mutta ei se salaatti pahakaan ollut.

Nyt tehdään päivälliseksi jotain lihaa, muussia ja fetasalaattia. Tälläistä peruskotiruokaa. Ja mikä mua hävettää myöntää... salmiakki-valkosuklaa magnum jäätelö. Mun pahe. R-a-k-a-s-t-a-n, magnumin jäätelöitä ja miten voinkaan kieltäytyä kun sellaista tarjotaan?

Nyt kun mietin, tää päivä ei olekkaan sujunut niin hyvin. Oon ilonen, että päivä alkoi puurolla ja jatkui salaattiin. 
Ehkä huomenna paremmin? 

Kun puhuin siitä elokuvasta, ajattelin ottaa mukaan smoothien ja käydä kaupassa vielä katsomassa jotain pientä naposteltavaa. Ehkä rusinoita tai jotain sellaista. 

Nyt oon pääosin vaan tosi väsynyt. Huomenna ois siis leffa ja lastenhoitoa. 

Ainiin! Taisin löytää yhden kuntosalin. Mihin toivottavasti ei ole ikärajaa. Pistin sinne nyt meiliä, että "Hei onko kuntosalillanne ikärajaa"-tyyppisesti. Se olisi niin lähellä ja vielä naisten, eli ei tarvitsisi katsoa hikisiä miesbodareita :D ... vaikka mikäs niissä. 

Okei, nyt loppu ja piste!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti