maanantai 19. tammikuuta 2015

Selkeämpää päivitystä

Jaaha. Koskaan ei pitäisi tehdä postauksia kiireessä.
 
Ehdin tuossa 2 tunnin treenien aikana vähän miettiä tätä tämän viikon aikataulua.
Tänään oli siis Vatsapakaraa 45min ja Hyvä ryhti 45min, ei ihan kahta tuntia, mutta kävelyt sinne ja takaisin (2x15min) lasketaan mukaan ;)
 
Etsin vieläkin tuntia missä saan kunnolla hien pintaan, joo joo spinning ja zumba on hyviä tähän, mutta jotain muutakin. Lihaksia on ihan kiva tehdä, ja sain niissä tänäänkin liikkeitä tuntumaan, mutta kunnon hikiryöppy WHERE ARE U...
Oon vähän ujo kokeilemaan uusia tunteja, mutta samat vanhat alkavat jo kyllästyttää.
 
Oon tässä uusina kokeillut DANCE ja nyt tota Hyvä ryhti - tunteja, mutta ne ei ihan ollut sellasia "TÄÄ ON SE MUN JUTTU" - mikä esim zumbassa mulla on.
 
Kerran kävin Tehomuokkauksessa kesän jälkeen ja ai että, se teki hyvää. Lihaksissa tuntui, hiki valui ja liikkeet tehtiin nopeaan tahtiin. Nyt nuo tehomuokkaukset on sinällään huonolla ajalla, etten ole saanut siihen järjestettyä tilaa.
 
Pitää varmaan googlailla ja mennä rohkeasti uusille tunneille, jotta löytää ne lempparit tästä kevätaikataulusta! Zumba, spinning ja ihan perus kuntosali ne pysyy mun käyntilistalla nyt tietenkin ja tohon mahtuisi pari vakituista lisääkin.
 
Okei, huomenna en siis pääse treenaamaan. Hoidan pikkuveljeä koko illan, mutta keskiviikkona ois taas tarkoitusta kuntosalille, sillä viime viikolla en sinne kerennyt...
Torstaina menen teatteriin, jee, vähän kulttuuria munkin päähän :D Ja Perjantaina spinningiin.
 
Noin 3 x treeniä siis luvassa tälle viikolle ja oon tyytyväinen, sillä viime viikolla pääsin vain 2x mikä ei oo musta hyvä. 3-4x pyrin, mutta kiireisiä on viikot..
 
Lauantaina siis menen kaverille ja Sunnuntaina riparikirkkoa, jes tästä se alkaa munkin riparikesä...
 
Syömiset aion pitää nyt Ti-Pe tosi kurillisina, eli sanoisinko pikadieetti.. Ei varmaan auta mitään, mutta tuntuu, että pakko "puhdistaa" keho ennen Lauantain herkkuja ja sitten ensi viikolla taas ruotuun.
 
Näette mut sitten varmaan itkemässä täällä, kuinka paljon mässyä taas söin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti