maanantai 19. tammikuuta 2015

Kiire!

Tänään on kiire. Pitäisi tässä kymmenen minuutin sisään lähteä treeneihin, mutta inspiraatio iski kuin tyhjältä taivaalta ja pakko tulla kirjoittamaan!
 
Viikonloppuna tuli vähän herkuteltua pitkästä aikaa. Tänään kävin Hesessä. Nyt harmittaa, mutta minkäs teet... Mennyttä on turha harmitella, vaikka tosiaan harmittaa.
Olo tuntuu tällä hetkellä tosi pyöreältä.
 
Ollaan sovittu kaverin kanssa yökyläilyä Lauantaiksi. Ajateltiin että syödään TOSI paljon herkkuja. Nyt tuntuu hyvältä idealta, mutta tiedän että sen jälkeen taas kaduttaa.
Vitsit, kun mun blogilla ei oo lukijoita (tai ainakaan kommentoijia). Voisitte auttaa, että annanko itselleni yhden jättikaloripäivän vai pysyttelen nyt paremmalla ja terveellisemmällä linjalla...
 
Hohhoijjakkaa... Näinä päivinä tuntuu, että haluaisi olla geenisesti laiha, enkä lihoisi parista suklaapalasta! Tää veivaaminen "laihdutan, kiinteytän, JÄTSKIÄ ♥, ei kun LAIHDUTAN!" alkaa jo rasittaa mua todella paljon. STRESSI!!!
 
Noniin pidemmittä puheitta, tänään vatsapakara tunnille ja uutena kokeiluna "Hyvä Ryhti" - jaa-a mikäköhän tämä on? No uteliaana menen testailemaan :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti