lauantai 20. joulukuuta 2014

kroppa lopussa

Toissayönä nousi sitten kuume... Mietinkin kun Torstain treenien jälkeen olo tuntui heikolta ja tosi väsyneeltä, ajattelin sen vain olevan rankkojen treenien jälkeinen olo, mutta nope.
 
Eilen jäi siis koulupäivä väliin, mutta tänään sinnittelin joulujuhliin aamupäivällä kipulääkkeen voimin. Nyt kuume ei ole enää aamun jälkeen noussut.
Kurkku on todella kipeä ja olo vieläkin tosi heikko.
 
Musta tuntu, että tää oli mun kropan tälläinen "wake up call" - koska nyt on ollu tosi rankka syksy henkisesti, että fyysisesti, niinkuin tiedätte. Treenattua on tullut tosi kovaa, ja nyt joulukuussa treenitahti on alkanu hieman hidastua. Treeneihin en oo päässyt nyt niin usein, mut ehkä se on vain hyvä juttu, kroppa saa kunnolla kerätä energiaa.
 
Saa nähdä oonko vielä huomenna sängyn pohjalla, vai pääsenkö jo ylös tekemäänkin jotain. Nyt on kyllä aika mennyt karkkia syödessä, mutta mä en oo vihainen itselleni, tää koko kipeys vähän niinkuin pilasi kaiken, mutta ei voi mitään, kun keho on nollissa ja kuumetta yli 38 astetta, niin mielummin sitten tankkaa sokerilla, kun muu ei mene alas. Sokeri kun saa verensokerit korkelle ja energiaa kehoon.
 
Mutta siis, mullahan alkoi nyt joululoma ja nyt ei tarvitse onneksi murehtia pääseekö kouluun jne. Saa nyt nähdä pääsenkö treenaamaan ennen pyhiä ollenkaan, vai en.
 
Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti