sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

KULUNEET VIIKOT

Hellouu kaikille!
Nyt on mun kesäloman sellaiset reissut tehty ja ainoana jäljellä vain ensi viikko, jolloin olisi kissanhoitokeikkaa ja toivottavasti myös treenaamista! Eli suhteellisen vapaa viikko tulossa, verrattuna aikaisempiin kesäviikkoihin. Sen jälkeen hoitaisin vielä lapsia reilun viikon ajan ja sitten olenkin jo takaisin koulunpenkillä.
 
Söin herkkuja silloin Perjantaina, ennen kuin lähdin Lauantaina reissuun. (eli edellisen viikon Perjantaina.) Meillä oli ne kaverin tupaantulijaiset ja päätin, että kun en hirveästi käy juhlimassa tai en käytä alkoholia tms. niin voisin antaa itselleni sen illan vapaata syömistä. Olipa se ihanaa ja mä rakastan jäätelöä niin paljon! Sori WheyHeyt ja muut, kyllä se oikea jätski on vain parasta. Anyways, se kuitenkin jäi yhteen iltaan ja kun Lauantaina lähdin Vierumäelle jäi herkut taas pois. Söin kunnollisesti ja tuli liikuttua - erilailla. Kävin ratsastamassa, kiipeilemässä, tanssitunnilla ja yhdellä kuntosalilla. Se oli tosi kivaa, sillä sain tehdä kyseisiä asioita mun perheen kanssa. Eriasia käydä yksin fillarin kanssa kuntosalilla tai ryhmäliikunnassa, mitä on tässä toisteltu jo reilu vuosi. Nyt sain viikon erilaisia liikuntakokemuksia ja se teki hyvää! Syömisetkin meni siellä oikein hyvin ja tarkoitus olisi jatkaa samaa rataa.
 
Vaa'alla en ole käynyt, enkä tiedä milloin edes kävisin. Viime postauksessa valitin, että kroppa tuntui isommalta, mutta se taisi olla vain mökin tuomaa liikkumattomuus-ahdistusta, if you know what i mean. Kun ei pääse liikkumaan, paino kertyy ihan tyhjästä. :D
No siitä en ota nyt stressiä. Mä olen itseni mielestä aika sopivassa kunnossa, ja koska syön normaalia ruokaa ja liikun sopivissa määrin, ei huolta pitäisi edes olla. Ja varsinkin näin kesällä, ulkonäköhuoleet on paljon pienempiä...
 
Sitten se yksi vaiva. Olen siis valittanut näistä mun vatsakivuista ja pari kertaa käyty lääkärillä. On ollut sitä pyörtymistä ja on ollut löysää/kovaa vatsaa, eikä oireet tunnu edes helpottavan. Pyörtyminen nyt on vain 2 kertaa tapahtunut, mutta vatsaoireet taas jatkuvat. Lääkärillä sitten otettiin kaikenlaiset verikokeet ja muut testit, sillä kertomista oireista ei oikein osattu vielä mitään päätellä. Nyt kuitenkin lääkäri soitti ja kertoi, että tämä mun tapaus siirretään lastenklinikalle kiirellisellä lähetteellä, sillä mun jotkin suoliarvot ovat hyvin koholla. Ei paria numeroa, vaan noin tuhat numeroa koholla.
 
Sen enempää ei siitä selvinnyt, vain se, että pian pitäisi tulla kirje kotiin jossa on joko lastenklinikalle aika, jossa näen lääkärin tai heti toimenpide aika. Se tehdään onneksi nukutuksessa, mutta jännittää paljon. En vielä siis tiedä mikä mulla on ja päässä jo pyörii kaikki mahdollinen. Se on raastavinta kun joutuu odottelemaan. Vaihtoehtoja on, että on joku sairaus, bakteeri, allergia esim. keliakia tai joku muu. Mutta lääkäri sanoi, että niitä on turha pohtia. Kaikki selviää sitten toivottavasti toimeenpiteen jälkeen. Taidetaan ottaa koepalakin. Hirveästi tietoa ei vielä kyllä annettu.
 
Koska kyse on suolistosta, joudun luultavasti ruokavaliota muuttamaan, jos sieltä löytyisi sairaus tai allergia. Koska jotkut ruoka-aineet voivat ärsyttää suolta. Ehkä pieni osa musta toivoo, että keliakia löytyisi, eikä esimerkiksi sairautta. Keliakia olisi helppo hoitaa sillä tavalla, kun siitä on niin paljon tietoa. Crohnin tauti ei vaikuta musta mitenkään mukavalta, sillä siinä voi joutua oikeasti huonoon kuntoon.
 
No en saa nyt pohtia tätä asiaa, vaan elää täysin normaalisti. Katsotaan sitten lastenklinikalla mikä tilanne on. Toivon tietenkin, että mitään vakavaa se ei olisi ja voisin olla ja elää 100% normaalisti sen jälkeenkin!
 
Eli joko ensi viikolla saattaa jo tulla mun toimenpide aika, en voi tietää. Mutta lupaan palailla blogiin kun jotain selviää. Olen jo kädet täynnä ideoita erilaisten motivaatiopostausten kanssa, mutta katsotaan milloin aika riittää niihin!
 
Palaillaan,
♥ pus ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti