perjantai 10. heinäkuuta 2015

Blogitaukoa (ja järjetön saamattomuus)

Että kun väsyttää!! Kohta on pakko ponkaista salille tai muuten muumioidun tähän paikoilleni... Toisaalta ei jaksaisi millään... Nyt tuntuu, että asia jos toinenkin painaa älyttömästi.
 
Yff... Huomenna lähtö reissuun ja jos pientä kotiviisittiä viikkojen välissä ei lasketa, niin pari viikkoa ollaan poissa. Treenistä tai ruoasta en murehdi, mutta kaikki muu jotenkin rassaa. Shoppailuhinku ois kova, mutta enhän mä pääse kun vasta parin viikon jälkeen kunnolla shoppailemaan. Tuntuu vaan, että koko kesän ollut kokoajan menossa, eikä saa hengähtää. Sitten alkaakin koulu ja sama paskarumba jatkuu. Jos ei salille mene, niin 80e joka kuukausi jos ei muuten, niin ainakin sillon kolahtaa pahasti perheen laskupinoon. Se on jo yksi iso motivaatio mennä sinne. Senkin takia se, että 2 viikkoa ilman omaa kuntosalia niin ai hitto.
 
Milloin on hyvä oikeasti pakottaa itsensä sinne salille? Ja milloin oikeasti saa jäädä makaamaan? Mistä sen eron tietää? Onko se perus "en jaksa" vai onko se oikeasti kropan hälytyshuuto. Mistä niistä tietää? Tiedän, etten tämän päivän salitreenillä voi korvata 2 viikon treenejä, mutta ainakin saisin itselleni balanssin mielelle, että noh... ainakin kävin Perjantaina... Hitto kun on vaikeeta.
 
Kirjoittaminenkaan ei inspiroi, koska kaikki menee niin tasaisesti. Paino ei nouse - ei myöskään laske. Kropassa edelleen virheitä, minkäs niille. Mistäs sitä motivaatiota ja muuta, jos kaikki on niin tasaisen tylsää. Kun ei oikein mikään mene huonosti,mutta ei sitten hyvinkään. Argh.
 
Huono päivä ollut muutenkin. Saa nähdä. Kai sinne salille on pakko raahautua, someone help me jos en pääse salille tai sieltä kotiin...
 
Ainiin blogitauko tulee siis 2 viikon reissusta. Palataan sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti