maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappu tuli ja meni

Ja se kului alkoholin sekä herkkujen kera... Öh öh, mites tähän on nyt tultu? En kyllä itseäni tuosta alkoholista voi päähän taputtaa, varsinkin kun sairauden tilanne on mikä on. Uusia lääkkeitä sain mm. sellaisia joita käytetään syöpähoidoissa. Voitte siis arvata mikä masennuspäivä oli mulla Perjantaina. Nyt jos nämä ei auta menee tilanne huonompaan suuntaan, mutta toivon niin kovasti että auttaisi.
 
Ehkä sen takia halusin Lauantaina irrotella ja elää "kuin muut nuoret". Tyhmää tyhmää ja tyhmää, mutta fakta on se, että suurinosa nuorista tätä tekee. Kunhan mulla ei överiksi mene. En kuitenkaan missään vaiheessa ollut sillä tavalla humalassa, vaan kokoajan tiedostin missä olin ja pysyin ystävieni kanssa. Kaatokännejä en haluaisi kyllä kokea...
 
No joo, sitten syömisiin. Söin vapaasti taas Lauantaina & Sunnuntaina, mutta tänään jo päästy normirytmiin. Eli samanlaista kuin aikaisempina viikkoina. Paino oli sairaalan vaa'alla 50.8kg, ja lääkäri sanoi että vaikuttaa kortisoniturvotukselta. Mutta 50kg on oikeastaan mun sellainen ihanneluku mitä voin katsella. alle 50kg (45kg mitä alimmillaan olin) on jo taas vähän liian vähän, ja sitä joutuu selitellä. 50kg saa siis pysyä.
 
Viime viikolla pääsin vain 3krt treenaamaan + kerran olin potkimassa poikaystävän kanssa fudista. Mutta kauheasti ei viime viikolla treenattu, kun oli myös 4 koettakin plus tuo vappu. Tänään on tarkoitus kuitenkin mennä treenaamaan jalkoja ja sitten cardio tunnille juoksumattoa puoleksi tunniksi intervalleja vetämään. Eli treenien kannalta hyvä päivä tulossa.
 
Koulua on meillä tällä viikolla vain ma-ke, torstaina & perjantaina vapaata, eli aika rentoa tulossa. Treenaamaan koitan päästä sen 3-4krt, mutta sairaalassa sain myös taas kuulla siitä etten saisi treenata liikaa. Terveys ensisijalla ja näin... Mutta oman kunnon ja aikataulujen mukaan mennään, katsotaan sitten.
 
Mahtavaa viikkoa kaikille, nautitaan tästä säästä♥♥
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti