sunnuntai 4. lokakuuta 2015

salmiakkisuklaa!!

Eilen purin huulta koska makeanhimo kävi taivaissa. No tänään annoin periksi ja ostin salmiakkisuklaata. Ja nautin todella paljon ♥
 
Mä koen sen myös sillä tavalla, että jos kroppa oikeasti huutaa sokeriboostia, niin miksi ei voisi silloin tällöin antaa itselleen siihen lupaa? Varsinkin kun nyt pitäisi laittaa sitä painoa pari kiloa lisää, niin en ymmärrä miksi sitten olla totaalikieltäytymisen kannalla..?
 
En edelleenkään halua ottaa vanhaa sokerihiiren elämää takaisin ja siksi taas palaan ruotuun ja arkeen huomenna. Mutta olihan se kiva pitää pieni irtiotto siitä sokerien kyyläämisestä. Koen, että se on myös tervettä, ettei lähde oikeasti se mopo käsistä sen syömisen suhteen.
 
JA kyllä... Mä en voinut pitää jouluun asti herkkulakkoa, mutta annan itselleni anteeksi, koska tähän väliin tuli se lääkärinlausunto siitä painonnoususta... Joten se saa jäädä nyt toissijaiseksi tavoitteeksi.
 
Kuitenkin täytyy nyt pistää taas ruokavalio "tiukille", ettei lähde lipsumaan siihen napostelumoodiin. Mutta veikkaan, että tämä sortuminen oli enemmänkin hyvä kuin huono juttu, sillä kroppa varmasti kaipaa boostia.
 
Ah, nyt pakko painua pehkuihin olen tosi väsynyt. Tää päivä kulunut muuttohommissa, kun jouduttiin lähteä remonttia pakoon... Katsotaan, ainakin yli kuukausi täällä väliaikaiskämpässä ja vähän harmittaa , kun treeni- sekä koulumatka piteni...  No ei auta! Ensi viikolla myös 3 koetta... apua stressaaaaa!!!
 
Palaillaan ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti